Kiertävä teatteriesitys

Nukke, Nalle ja Solmuinen sattumus

Tanssiteos ystävyydestä ja yhdenvertaisuudesta

Tanssiteos ystävyydestä

Nukke, Nalle ja Solmuinen sattumus on kahdelle tanssijalle tehty tanssiteos. Teoksen lähtökohtana on ajatus ystävyydestä ja yhdenvertaisuudesta. Teoksessa Nukke ja Nalle tapaavat ja joutuvat erilaisiin kommelluksiin, joita yhdessä ratkotaan.

Teos on suunnattu 3–8-vuotiaille, esimerkiksi päiväkotiryhmille ja alakoululuokille. Esityksen yhteydessä on mahdollista pitää osallistava tanssityöpaja. Teoksen kesto on noin 30 minuuttia. Yhteiskesto työpajan kanssa on 60 minuuttia.

Esitys ei sisällä lavasteita ja voidaan pystyttää melkein mihin tahansa tilaan, jossa esiintyjille jää vähintään 4 x 4 metrin kokoinen alue.
Teos on tuotettu Taiken, Kansan Sivistysrahaston ja Läntisen tanssin aluekeskuksen tuella.

Tiedustelut ja tilaukset: duovilli@gmail.com / puh. 040 865 6343 (Vilhelmiina Jokinen)

Kerro tapahtumasta muillekin!

Esiintyjät

Liisa Laihia & Vilhelmiina Jokinen

Esiintyjät

Liisa Laihia

Liisa Laihia on turkulainen tanssija ja tanssinopettaja (AMK). Hän työskentelee tanssinopettajana eri tanssikouluissa Turussa ja toimii projektikohtaisesti tanssijana Tanssiteatteri MD:llä Tampereella. Liisalle tanssi on monella tapaa tärkeä iloa tuova asia, ja tätä tanssin ja taiteen voimauttavaa vaikutusta hän haluaa olla jakamassa muille. Akrobaattisia elementtejä hyödyntävä nykytanssi sekä musikaalit ovat erityisesti Liisan kiinnostuksen kohteita.

Vilhelmiina Jokinen

Vilhelmiina Jokinen on Helsingissä asuva tanssija, esiintyjä ja tanssinopettaja (AMK). Nukke, Nalle ja Solmuinen sattumus -teoksen lisäksi hän työskentelee esiintyjänä Suomenlinnan seikkailukierroksella sekä tanssinopettajana erityisryhmien parissa. Tärkeitä arvoja Vilhelmiinalle ovat osallisuus, yhdenvertaisuus ja ekologisuus, ja hän toivoo voivansa edistää näiden arvojen toteutumista tanssitaiteen avulla. Liikkeellisessä työskentelyssä Vilhelmiina on kiinnostunut erityisesti kontakti-improvisaatiosta, parityöskentelystä ja akrobatiasta.

Uutisia