Sandra lähtee taas kiertueelle

Suuren suosion saanut monologinäytelmä Sandra jatkaa kiertuettaan myös tänä kesänä. Koronatilanteen rauhoituttua luvassa on ainakin yhdeksän esitystä eri puolilla Suomea. Lähtölaukaus tapahtuu tutulla Ittipään työväentalolla Ylä-Väärissä, Mänttä-Vilppulan ja Ruoveden rajalla.

Ittipään esitykset nähdään keskiviikkona ja torstaina 5.–6. elokuuta. Molemmat näytökset alkavat kello 18. Yleisömäärä on rajattu. Lippuja voi varata sähköpostitse osoitteesta sirpa@bertling.fi.

Elokuussa Lakanateatterin tuottama esitys vierailee myös Oulun juhlaviikoilla. Myöhemmin syksyllä Sandra nähdään Tampereen Teatterissa, Valkeakosken kaupunginteatterissa ja Raahesalissa. Kiertueen aikataulu käy ilmi Lakanateatterin esityskalenterista.

Sandra on koskettava ja arvostelijoiden kiittämä näytelmä sisällissodan rintamien väliin jäävästä naisesta. Se perustuu Heidi Köngäksen samannimiseen romaaniin, jonka hän on itse dramatisoinut ja ohjannut. Rooleissa esiintyvät alansa huiput, näyttelijä Kaija Pakarinen ja sellisti Lea Pekkala.

Näytelmän ensi-ilta oli syksyllä 2018 Ittipäässä, todellisten tapahtumien lähistöllä. Kahden vuoden aikana Sandraa on esitetty 37 kertaa ympäri Suomen, muun muassa Suomen Kansallisteatterissa, Espoon kaupunginteatterissa ja Kuopion kaupunginteatterissa. Katsojia näytelmä on kerännyt jo liki viisi tuhatta.

 

Lisätietoa:
Heidi Köngäs, puh. 044 5055333

Piditkö artikkelista? Jaa se muillekin!

Tässä blogissa saa kommentoida vain omalla nimellä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta arvostella, mutta karsin kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.

Jätä kommentti