Sandralla jo lähes 5 000 katsojaa

Lakanateatterin monologinäytelmä Sandra on kerännyt jo lähes 5 000 katsojaa. Heidi Köngäksen samannimiseen romaaniin perustuva näyttämöteos sai ensi-iltansa syyskuussa 2018. Sen jälkeen sitä on esitetty kaikkiaan 37 kertaa eri puolilla Suomea, muun muassa Suomen Kansallisteatterissa, Espoon kaupunginteatterissa ja Kuopion kaupunginteatterissa.

Suuren suosion saanut esitys jatkaa kiertuettaan koronatilanteen rauhoituttua myös tänä kesänä. Luvassa on ainakin yhdeksän esitystä eri puolilla Suomea: Ruovedellä/Mänttä-Vilppulassa, Oulussa, Raahessa, Tampereella ja Valkeakoskella. Tarkemmat tiedot esityksistä löytyvät Lakanateatterin esityskalenterista.

Sandra
on koskettava ja arvostelijoiden kiittämä näytelmä sisällissodan rintamien väliin jäävästä naisesta. Heidi Köngäs on dramatisoinut ja ohjannut esityksen. Rooleissa esiintyvät alansa huiput, näyttelijä Kaija Pakarinen ja sellisti Lea Pekkala.

 

Lisätietoa:
Heidi Köngäs, puh. 044 5055333

Piditkö artikkelista? Jaa se muillekin!

Tässä blogissa saa kommentoida vain omalla nimellä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta arvostella, mutta karsin kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.

Jätä kommentti