Kirjallisuustapahtuma on loppuunvarattu

Katse ajan läpi 2023 -kirjallisuustapahtuma on osoittautunut suosituksi. Kaikki Ittipään salin paikat on varattu loppuun. Peruutuspaikkoja voi kuitenkin kysyä osoitteesta heikki.hellman@vennalammi.fi.

Katse ajan läpi -tapahtuman kirjailijavieraat tänä kesänä ovat Joel Haahtela, Annina Holmberg, Olli Jalonen, Riitta Jalonen, Meri Valkama ja Johanna Venho. Kaksipäiväinen tapahtuma Ylä-Väärin Ittipäässä järjestetään nyt toista kertaa.

Kirjallisuustapahtumassa 10.–11. kesäkuuta kuullaan kirjailijoiden puheenvuoroja ja heidän keskinäisiä keskustelujaan. Tapahtumapaikkana on Ittipään entinen työväentalo Mänttä-Vilppulan ja Ruoveden rajalla.

”Vaikka Ittipäässä ennen muuta kuunnellaan kirjailijoita, tapahtuma haluaa korostaa sitä, kuinka kaunokirjallisuutta kannattaa ennen muuta lukea!” sanoo tapahtuman suunnittelusta vastannut kirjailija Heidi Köngäs.

”Lukeminen laajentaa tajuntaa, auttaa eläytymään, ymmärtämään, tuntemaan myötätuntoa toisia kohtaan. Lukeminen avaa ihmismieltä ja lukemalla voi matkustaa kaikkialla, sukeltaa mihin tahansa elämänpiiriin ja lopulta siirtää katseensa vaikka ajan läpi, niin tulevaan kuin menneeseen.”

Taiteen edistämiskeskus Taike, Ruoveden kunta ja Mänttä-Vilppulan kaupunki ovat tukeneet tapahtuman järjestelyjä taloudellisesti.

Piditkö artikkelista? Jaa se muillekin!

Tässä blogissa saa kommentoida vain omalla nimellä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta arvostella, mutta karsin kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.

Jätä kommentti