Kirjallisuustapahtuma onnistui yli odotusten

Järjestyksessä ensimmäinen Katse ajan läpi -kirjallisuustapahtuma onnistui yli odotusten. Kaksipäiväinen tapahtuma Ylä-Väärin Ittipäässä keräsi runsaat 80 kuulijaa, ja kirjailijavieraat osasivat ottaa yleisönsä.

Tapahtuman kirjailijavieraat olivat Katja Kallio, Anneli Kanto, Tommi Kinnunen, Sirpa Kähkönen, Heidi Köngäs ja Petri Tamminen. Alustusten sijasta kuultiin pääasiassa kahden kirjailijan välisiä keskusteluja. Kirjailijavieraiden lisäksi keskustelijoina toimivat myös toimittaja Heikki Hellman ja kirjailija Eppu Nuotio.

Kirjallisuustapahtuman järjestämistä tukivat sekä Mänttä-Vilppulan kaupunki että Ruoveden kunta. Seuraava Katse ajan läpi -tapahtuma järjestetään ensi vuonna, samana kesäkuun toisena viikonloppuna, 10.–11.6.2023. Ensi vuoden kirjailijavieraat julkistetaan hyvissä ajoin keväällä.

Anneli Kanto ja Eppu Nuotio keskustelivat Ittipäässä.
Anneli Kanto ja Eppu Nuotio keskustelivat sunnuntaina Ittipäässä.

Piditkö artikkelista? Jaa se muillekin!

Tässä blogissa saa kommentoida vain omalla nimellä. Vaadin myös kunnollisen meiliosoitteen. Minua ja mielipiteitäni saa ilman muuta arvostella, mutta karsin kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.

Jätä kommentti